各地中考| 华北:| | | | 华东:| | | | | 华中:| | | 华南:| | 东北:| | 西南:| | | | 西北:| | | |

新东方网>主站中学>中考>初二年级>英语>正文

2017八年级上册英语同步练习含答案14(新目标版)

2018-01-16 10:07

来源:新东方网整理

作者:

  Ⅰ.用所给形容词或副词的适当形式填空。
  1.David is the ________ (outgoing) of the three boys.
  2.Han Mei thinks English is the _______ (easy) of all the subjects.
  3.The Yangtze River is the third _______(long) river in the world.
  4.Li Ming is one of the __________________ (hard-working) students in our class.
  5.Of all the cities, Hangzhou is the ________ (beautiful), I think.
  6.Which do you think is the ____________ (important), English, Chinese or French?
  7.Nick did ________ (badly) than any other player.
  8.Last Sunday Linda sang the ________ (well) and won the singing competition.
  9.Blue Moon has the ________ (comfortable) seats in town.
  10.The ________ (much) you speak, the ________ (well)
  your English will be.
  Ⅱ.单项选择。
  11. I didn't do very well in this exam. Unluckily, he did it ______.
  A.worse   B.badly   C.better   D.worst
  12. —________ is it from your home?
  —About 10 minutes by bus.
  A.How long  B.How far  C.How often  D.How soon
  13. Our Chinese teacher is pretty ________ in our school.
  A.friendly            B.friendlier
  C.more friendly       D.friendliest
  14. This temple is one of ________ buildings in the town. We must
  take action to protect it.
  A.old  B.older  C.oldest  D.the oldest
  15. I have been to quite a few restaurants, but I can say this one is _______.
  A.good  B.better  C.the better  D. the best
  Ⅲ.按要求完成下列句子。
  16. How do you like your trip on National Day? (改为同义句)
  _______ do you _______ _______ your trip on National Day?
  17. It's about 15 minutes' walk from here to school. (改为同义句)
  It's about 15 ________ ________ ________ from here to school.
  18.A meal is about 8 yuan in our school. (就画线部分提问)
  ________ ________ is a meal in your school?
  19.This jacket is worse than the other two. (改为同义句)
  This jacket is ________ ________ ________ the three.
  20.Lucy is quieter than any other girl in our class. (改为同义句)
  Lucy is ________ ________ ________ all the girls in our class.
  Ⅳ.阅读短文,用括号内所给形容词的适当形式填空。
  My sister went on a school trip to a large outdoor swimming pool last week. Early in the morning, all the children got onto a bus with their teacher. It was a very (21) ________ (small) bus, so it was not (22) ________ (comfortable) trip of all their trips. After two hours, they reached their destination (目的地). It was (23) ________ (hot) day of the year. When they saw the pool, the children couldn't believe their eyes. It was (24) ________ (big) swimming pool of all. There was even a big water slide (水滑道)! My sister said it was much (25) ________ (enjoyable) than the roller coaster (过山车). Everyone had a (26)________ (fantastic) time. When their teacher asked if they had enjoyed the trip, they all agreed that it was much (27) ________ (good) than having lessons at school.
  Ⅴ.完形填空。
  Greenland is the largest island in the world. It is in the north 28 Europe. Near Greenland is 29 island. Its 30 is Iceland.
  Do you 31 that Greenland is green and warm, and Iceland is white with ice? If you do, you are 32. Not many people live in Greenland. There must be 33 people in your hometown than in Greenland. That is because Greenland is not green. Greenland is 34.
  It is covered with lots of ice. What about Iceland? Is it 35 than Greenland? No, it is not. Iceland has ice, but it doesn't have so much ice 36 Greenland. Iceland has a lot of hot springs (温泉). They give out vapor (蒸汽) and heat (热量). And there are a lot more people 37  in Iceland.
  28.A.of   B.to    C.at    D.on
  29.A.a       B.the       C.another   D.other
  30.A.name    B.age      C.height    D.address
  31.A.care     B.think     C.mean     D.worry
  32.A.smart    B.free      C.right     D.wrong
  33.A.many    B.more     C.fewer    D.few
  34.A.blue     B.yellow    C.white    D.black
  35.A.colder    B.warmer   C.rainy    D.snowy
  36.A.with     B.like       C.than    D.as
  37.A.living                 B.hanging
  C.studying               D.traveling
  Ⅵ.阅读理解。
  The coldest and most difficult place in the world in which to live is Antarctica (南极洲). Antarctica is the land of snow and ice near the South Pole. Most people do not think there is much life in the icy waters around it. They are wrong.
  Antarctica's seas are full of life. There are many kinds of fishes, water birds, seals and whales. They eat the thick plant life in the sea and the smaller water animals. Some whales, for example, eat more than a ton of food every day.
  The most famous animal of Antarctica is the penguin. It struts (趾高气扬地走) around the icy land as if it were a movie star walking down the street.
  38. The best title is ________.
  A.Thick Plant Life
  B. Life Around Antarctica
  C. Tons of Food
  D. Penguins
  39. The most famous animal of Antarctica is the ________.
  A.whale   B.seal   C.penguin   D.fox
  40.Antarctica has ________.
  A.much ice           B.warm weather
  C.flocks of geese(鹅)   D.warm water
  41. Around Antarctica there ________.
  A.are many people    B.is little plant life
  C.are many animals   D.is little snow
  42. Some ________ eat more than a ton of food every day.
  A.water birds      B.seals
  C.whales          D.penguins
  Ⅶ.阅读短文,根据材料内容选择合适的选项填入空缺处。
  Every year, lots of students choose to study abroad (到国外) for the summer, six months, a year or longer. (43)________
  Why do it?
  Living in another country will help you learn about the culture (文化) of another place. (44)________ You can also learn to speak a second language by studying abroad. And it will help you find a better job in the future.
  Making the right choice (选择)
  Choose the right country or school, and ask yourself these questions: How long do I want to study abroad? (45)________ How much do I want to pay?
  Before you go
  Learn as much of the language as you can before you go, and read about the culture of your host country. (46)________Call the school to make sure someone can meet you when you get there.
  Once you are there
  After the first few weeks, you'll feel sad and miss your family and friends. (47)________ Talk to your new friends and write about your feelings. Always keep an open mind, and you will be happy.
  A.Also, you can talk with people who are studying abroad.
  B.And you should think about these things before you make a decision.
  C.Do I want to live with a host family?
  D.Just ask yourself to meet new people and have new experiences.
  E.You will see the world in a new way.
  2017八年级上册英语同步练习含答案14(新目标版)
  Ⅰ.1.most outgoing 2.easiest 3.longest 4.most hard-working
  5.most beautiful 6.most important 7.worse 8.best
  9.most comfortable 10.more; better
  Ⅱ. 11.A 12.B 解析:about 10 minutes by bus表示“乘公交车大约10分钟(的路程)”,而不是表示多长时间。 13.A 解析:pretty用作程度副词,表示“相当,颇”之意,本身已经表示超出一般水平,程度比较重的意思。所以,后面接的是形容词原级,不能接比较级。
  14.D 15.D
  Ⅲ. 16. What; think of  17.minutes on foot 18. How much
  19. the worst of 20.the quietest of
  Ⅳ.21.small 22.the most comfortable 23.the hottest
  24.the biggest 25.more enjoyable 26.fantastic 27.better
  Ⅴ. 28.A 29.C 30.A 31.B 32.D
  33.B 34.C 35.A 36.D 37.A
  Ⅵ.38.B 39.C 40.A 41.C 42.C
  Ⅶ.43.B 44.E 45.C 46.A 47.D

(实习编辑:李倩)

新东方中考网

新东方中考网官方微信:XDF初中学习 (微信号:xdfzkxx

为您提供中考满分作文、中考时间、中考压轴题、中考分数线、中考英语写作以及海量中考试题,更多关于新东方中考的精彩信息,请扫一扫二维码,关注我们的官方微信!

中考头条

  • 各地中考
  • 高分经验
  • 专家指导
  • 中考家长

          优能中学初中辅导专区

          班级名称 上课地点 上课时间 费用 查看详情

          焦点推荐

          版权及免责声明

          凡本网注明"稿件来源:新东方"的所有文字、图片和音视频稿件,版权均属新东方教育科技集团(含本网和新东方网) 所有,任何媒体、网站或个人未经本网协议授权不得转载、链接、转贴或以其他任何方式复制、发表。已经本网协议授权的媒体、网站,在下载使用时必须注明"稿件来源:新东方",违者本网将依法追究法律责任。

          本网未注明"稿件来源:新东方"的文/图等稿件均为转载稿,本网转载仅基于传递更多信息之目的,并不意味着赞同转载稿的观点或证实其内容的真实性。如其他媒体、网站或个人从本网下载使用,必须保留本网注明的"稿件来源",并自负版权等法律责任。如擅自篡改为"稿件来源:新东方",本网将依法追究法律责任。

          如本网转载稿涉及版权等问题,请作者见稿后在两周内速来电与新东方网联系,电话:010-60908555。